5 destinatii turistice pentru Ziua Indragostitilor

5 destinatii turistice pentru Ziua Indragostitilor

Pentru ca nu sunt cel mai inflacarat fan al Zilei Indragostitilor, va propun ca in februarie sa va alegeti un weekend si sa mergeti cu persoana iubita intr-un city break.

Sunt 3 orase superbe despre care se spune ca sunt ale indragostitilor: Paris, Venetia si Praga. Puteti merge acolo, dar recomadarile noastre pentru un city break plin de dragoste sunt urmatoarele:

Milano

ziua-indragostitilor-milanoFoto:shoplatitude.com

Este un oras de 2 zile in care puteti face shopping, sa vizitati obiectivele turistice celebre, precum Domul, Galeria Vittorio Emanuele sau Scala, dar sa si petreceti mult timp cu persoana iubita.

Pretul: Un city break la Milano poate costa de la 180 euro/persoana (hotel 3 sau 4 stele+mic dejun+transport low cost).

Verona

veronaFoto: turistipercaso.it

Supranumit si orasul iubirii, Verona poate fi o destinatie perfecta pentru un city break cu persoana iubita. Puteti merge sa vizitati casa Julietei, dar si pe cea a lui Romeo (care nu este celebra), iar plimbarile pe strazile Veronei sunt pline de romatism.

Pretul: Un weekend la Verona cu transport+cazare+mic dejun porneste de la 145 de euro/persoana.

Lisabona

lisabona

In luna februarie, cu putin noroc, la Lisabona veti putea gasi primavara mult asteptata, va puteti plimba prin parcurile insirate pe malurile fluviului Tejo (cel ce se varsa in Atlantic), sa va plimbati cu tramvaiele faimoase sau sa incheiati ziua intr-unul din restaurantele frumoase din capitala Portugaliei. Daca aveti o zi in plus dati o fuga pana la Sintra, recunoscut drept centru al arhitecturii romantice europene.

Pretul: Pentru un city break la Lisabona trebuie sa platiti de la 330 euro/ persoana pentru hotel cu mic dejun + transport.

Dubai Burj Khalifa

Daca sunteti in cautare de ceva nou, dar preferati si temperaturi mai ridicate (20-25 de grade C) puteti alege Dubaiul ca destinatie pentru Ziua Indragostitilor. Veti avea cu ce sa va laudati la intoarcerea acasa si in plus puteti sa faceti si shopping.

Pretul: Pentru un city break la Dubai puteti plati de la 350 de euro pentru o camera + transport pentru o singura persoana.

Tel Aviv

TelAviv

Este denumit si orasul care nu doarme niciodata si l-as recomanda cuplurilor care iubesc cluburile si distractiile de noapte. Dar, Tel Aviv va imbie cu muzee ca Eretz Israel Museum, recunoscut pentru piesele arheologice de valoare, Muzeul Diasporei Evreiesti si Muzeul Palmach.

Pretul: Un pachet turistic de 4 zile la Tel Aviv costa de la 439 de euro.

No Responses

  1. Pingback: Avrig - - DorulCalator.ro 17 martie 2014

Give a Comment

Statistici T5