10 motoare de cautare pentru bilete ieftine de avion

10 motoare de cautare pentru bilete ieftine de avion

Cand se pleaca intr-o calatorie cu avionul un lucru chibzuit ar fi sa se foloseasca unul dintre motoarele de cautare pentru bilete de avion.

Eu folosesc doua motoare de cautare pentru a gasi cel mai ieftin bilet de avion. Este vorba de Momondo si Kayak. Dar in cadrul acestui articol vreau sa va ofer site-urile cele mai celebre.

1. Kayak.com – este considerat unul din cele mai bune cautatoare de bilete de avion.

2. Dohop.com

3. Skyscanner.com – oferta cuprinde si multe companii low cost. Imi place ca pot cauta bilete catre o tara si nu neaparat catre un oras. Acest lucru este util cand vreti sa mergeti intr-o tara si nu sunteti hotarati asupra orasului. Pretul biletului va poate determina sa alegeti orasul sau zona sejurului.

4. Mobissimo.com – este printre cele mai complexe motoare de cautare pentru bilete de avion

5. Bookingbuddy.com – cauta pe cele mai bune site-uri turistice

6. SeatGuru – dupa ce ati gasit un bilet de avion SeatGuru va ofera cel mai confortabil loc din avion.

7. Orbitz.com – printre cele mai complexe site-uri de turism din lume

8. Expedia.com – printre cele mai mari agentii de turism din lume

9. Momondo.ro –  mai nou si pe .ro si este foarte bun.

10. Hotwire

Aceste motoare de cautare prezinta, in mare, cam aceleasi oferte. Important este sa va abonati prin e-mail pentru a primi best deals pentru ruta cautata. Asta in cazul in care nu ati gasit un pret dorit.

Daca ati gasit o oferta care vi se pare buna ar fi bine sa va uitati si pe site-ul companiei cu care veti zbura. S-ar putea ca respectiva companie aeriana sa va ofere un pret mai bun!

O alta idee de a gasi bilete ieftine este de a va abona la newsletter-ele companiilor aeriene deoarece multe dintre ele ofera reduceri la bilete pe aceasta cale. Spre exemplu daca zburati spre Germania abonati-va la newsletter-ul de la Luftansa si puteti gasi bilete mai ieftine decat ce exista de obicei pe piata.

In cazul in care zburati spre alte continente, sa luam exemplul Asiei, este recomandat sa cautati bilete cu plecare din Londra, iar din Romania in Londra sa va deplasati cu o cursa low cost.

Pentru ca acest articol este despre site-uri care ofera bilete ieftine de avion ma opresc aici si am sa revin cu un articol care sa cuprinda sugestii cu privire la obtinerea biletelor ieftine de avion.

Comments (3)

 1. Pingback: Link-urile de joi (57) | Blogul lui Tykryt 7 noiembrie 2013
 2. Pingback: De citit azi – 16 decembrie 2013 19 decembrie 2013
 3. violeta

  4 ianuarie 2014
  • Dragos

   12 ianuarie 2014
 4. Florin

  27 aprilie 2016

Give a Comment

Statistici T5