O excursie super profitabila

O excursie super profitabila
Sursa foto: Poker News
Alexandru Papazian. Sursa foto: PokerNews

Când ne gândim la o călătorie în Las Vegas, implicit în peisaj apar jocurile, distracţia, hotelurile de lux, atmosfera grandioasă pe care fiecare dintre noi a observat-o în filmele americane. Pentru români, o excursie în Las Vegas presupune în primul rând traversarea oceanului, deci este destul de costisitoare. Dacă nu sunt cumpărate cu mult timp înainte sau la preţuri promoţionale, cel mai probabil doar biletele de avion Bucureşti – Las Vegas si retur vor costa în jur de 1000 de euro de persoană.

Nici costurile de cazare nu sunt mici, deşi există şi variante economice. În medie, o cameră dublă la hotel costă între 100 şi 150 de dolari pe noapte, în această perioadă. Nimeni nu merge în Las Vegas însă pentru somn… mai ales că oraşul nu „doarme” niciodată, iar noaptea este mai activ chiar decât ziua. Distracţiile costă şi ele, însă există şi oportunităţi în cazinouri, astfel că oricând excursia se poate transforma în una nu doar gratuită, dar chiar extrem de profitabilă.

Există multe astfel de poveşti de succes, unele aparţin chiar românilor. Spre exemplu, în această perioadă, numeroşi jucători români cu experienţă la poker şi jocuri în cazinouri clasice şi online au luat parte la celebrul WSOP, mai exact a 48-a ediţie a World Series of Poker (Campionatul Mondial de Poker), eveniment desfăşurat în Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii. Pentru un român, participarea s-a dovedit extrem de inspirată, căci călătoria sa a devenit una super profitabilă.

Este vorba despre Alexandru Papazian, care nu doar s-a distrat, ci a reuşit să câştige popularul turneu $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed. Românul a trecut peste un field de 8120 de jucători şi a dominat autoritar masa finală. Drept rezultat, Alexandru Papazian a primit o brăţară de aur WSOP, prima de acest gen câştigată de un jucător român de poker. Alături de mult doritul titlu, el a primit şi un câştig fabulos: 888.888 de dolari!

Dovadă că pokerul este un joc de abilităţi, Alexandru Papazian a ajuns în prezent la peste 2,8 milioane de dolari încasaţi la turnee live. Un alt român, Vlad Darie, s-a remarcat la aceeaşi masă finală, terminând pe locul al şaselea, cu un câştig de 146.888 de dolari.
Las Vegas duce farmecul jocului de poker şi al jocurilor de cazino în general la cel mai înalt nivel. Totul este posibil pentru cei pasionaţi, însă distracţia este cu siguranţă garantată pentru orice jucător. Românii care visează la o astfel de excursie super profitabilă (chiar şi la un nivel mult inferior faţă de performanţele celor mai sus menţionaţi) se pot antrena în cazinouri online precum Pokerstars Casino, în cele mai bune condiţii. Jocurile pot fi chiar gratuite, fără riscuri pentru începători.

Există numeroase articole despre avantajele şi dezavantajele jocurilor online faţă de cele clasice, offline. Adevărul este că a juca în cazinouri din Las Vegas înseamnă probabil o atmosferă imposibil de egalat. Totuşi, este dificil să faci acest lucru prea des, iar jocurile pe platforme online reprezintă o alternativă comodă şi accesibilă, care împrumută din farmecul cazinourilor din Nevada. Mai nou, jocurile pot fi accesate oricând şi de oriunde, direct de pe dispozitive mobile – laptopuri şi chiar tablete şi smartphone-uri.

În concluzie, a organiza o excursie în Las Vegas necesită cel puţin 2000 de euro de persoană, pentru a savura cu adevărat ceea ce are de oferit această locaţie remarcabilă. Costul real al călătoriei îl poţi calcula însă la întoarcere, iar dacă ţi-ai folosit în mod activ abilităţile şi pasiunea pentru joc, este posibil ca distacţia să te coste foarte puţin ori chiar să îţi aducă profit. Înainte de plecare, este indicat să consulţi sfaturi de călătorie postate pe internet de alţi călători români, cei mai mulţi dintre ei pasionaţi de asemenea de poker şi jocuri de cazino.

One Response

  1. Coola gadgets

    13 iulie 2017

Give a Comment

Statistici T5