Revelion 2014 in strainatate

Revelion 2014 in strainatate

O perioada de timp ne-a batut gandul sa petrecem noaptea dintre ani in strainatate. Aveam in minte statiuni pitoresti in inima unor munti inzapeziti, dar si orase occidentale aflate la poalele muntilor.

Intre timp s-a intamplat sa ne mutam intr-o casa noua si ideea cu revelionul pe alte taramuri s-a cam disipat. Asa ca anul asta vom sta frumos pe meleaguri autohtone, dar asta nu inseamna ca nu am aruncat un ochi peste ofertele de sezon.

Principala idee este ca occidentalii nu prea dau multi bani pe revelion. Pentru ei revelionul este pragul dintre doi ani, pe care il celebreaza cu o sampanie si niste artificii. Totul dureaza cel mult 30 de minute, dupa care fiecare merge inapoi acasa. Petrecerile grandioase de revelion sunt intalnite doar in partea de est a Europei sau in cadrul comunitatilor de est-europeni stabiliti prin tari straine.

Cu toate ca anul asta nu mai ajungem niciunde, urmatoarele destinatii se vor afla pe lista noastra de anul viitor, si de ce nu, pe lista voastra de anul acesta:

One Response

  1. Eurotrip

    14 octombrie 2013

Give a Comment

Statistici T5