Sugestii pentru petrecerea Revelionului 2015 in strainatate

Sugestii pentru petrecerea Revelionului 2015 in strainatate

Chiar daca nu ne mai desparte mult timp de Revelionul 2015, inca puteti gasi oferte interesante in cazul in care doriti ca noaptea dintre ani sa va prinda departe de casa, pe alte meleaguri. Noi avem in plan un sejur prelungit in Maramures, dar ne-ar fi placut la fel de mult sa petrecem intr-unul din urmatoarele orase:

  • Cortina d’Ampezzo, Italia

Anul trecut, in drumul nostru dintre Venetia si Innsbruck, am facut o pauza de 2 ore in Cortina d’Ampezzo, cea mai renumita statiune montana din Italia. Cortina este poreclita „regina Dolomitilor” si merita aceasta denumire din plin. Iubitorii sporturilor de iarna vor fi rasfatati de partiile bine intretinute, dar nici cei mai putin sportivi nu se vor simti neglijat.

  • Londra, Marea Britanie

Desi nu am fost niciodata in Londra, imaginile cu focurile de artificii luminand Tamisa la miezul noptii ne-au cucerit de mult. An de an, pe 1 ianuarie are loc o parada de Anul Nou. La editia 2015 vor participa in jur de 10 000 de oameni costumati, reprezentand cartierele Londrei si diferite tari.

  • Las Vegas, SUA

Din pacate pentru cei care nu detin deja viza de SUA, nu prea mai sunt sanse mari de a ajunge in Las Vegas anul acesta. Totusi, nu puteam sa il omitem din aceasta lista pentru ca nicaieri in lume nu exista petreceri ca in Vegas. An de an, gazdele asteapta oaspetii cu spectacole laser, show-uri pirotehnice impresionante si concerte sustinute de cele mai mari nume din industria muzicii. Suna bine…

Revelion_2014

  • Berlin, Germania

Cam 1 milion de oameni ies in fiecare in strada pentru a petrece Revelionul sau Silvesterul, cum ii spun nemtii, la poarta Brandenburg. Muzica live, voie buna, bere, artificii si, cu putin noroc, vreme buna sunt ingredientele unei nopti de neuitat in capitala Germaniei.

  • Rio de Janeiro, Brazilia

Localizat la poalele muntilor, marginit de golful Guanabara si de plaje interminabile, Rio pare orasul tuturor posibilitatilor. De Revelion, toti ochii sunt atintiti asupra plajei Copacabana. Visezi cu ochii deschisi la o mega petrecere pe plaja, in costum de baie, savurand un Caipirinha? Atunci Rio este destinatia ideala pentru a trece cu bine in noul an.

  • Phuket, Thailanda

Cea mai mare insula din Thailanda, Phuket, este unul din locurile pe care nu le uiti niciodata. Un rai pentru iubitorii de mare si soare, Phuket este o destinatie cam scumpa in aceasta perioada a anului, mai ales in zona Surin Beach, plina de resorturi exclusiviste.

Site-uri unde gasiti oferte pentru Revelion 2015

Vola.ro

Miraj Travel

Eturia

Paralela 45

Christian Tour

Eximtur

Tarom.ro

Genius Travel

Give a Comment

Statistici T5