Top 10 destinatii turistice pe care vrem sa le bifam in 2015

Top 10 destinatii turistice pe care vrem sa le bifam in 2015

londraImi place sa ne facem planuri. Planurile de anul trecut nu prea ne-au iesit, asa ca lista pentru 2015 este mai mare si sper ca in cel putin jumatate dintre destinatiile de mai jos sa ajungem in 2015.

1. Turcia, Istanbul. Este un must see si vrem sa ajungem anul acesta pe malurile Bosforului.

2. Maroc. In Maroc s-ar putea sa mergem in luna noastra de miere. Ar intra in discutie si Cuba, cea de-a zecea destinatie turistica din aceasta lista, dar depinde si de cati bani dispunem.

3. Napoli. Vrem sa mergem la Napoli intr-un city break prelungit, mai ales ca Raluca nu poate sa stea prea mult timp departe de Bella Italia.

4. Nurnberg. Targul de Craciun de la Nurnberg este printre cele mai renumite din Europa si peste mai putin de un an vrem sa ajungem acolo.

5. Londra. Imi doresc sa ajungem la Londra. Nu vreau sa vizitam totul din prima, ne multumim si cu un city break de joi pana duminica.

6. Dublin. Am vazut preturi foarte bune la biletele pe ruta Bucuresti-Dublin. Daca prindem bilete foarte ieftine este pacat sa nu mergem in capitala Irlandei.

7. Delta Dunarii. Raluca nu a fost pana acum in Delta, deci eu cred ca este un must-see pentru ea in 2015.

8. Madrid. Pe ruta Bucuresti-Madrid pot fi oferte foarte convenabile, deci daca prindem o astfel de oferta o sa va spunem Ola din Madrid!

9. Liubliana. In capitala Sloveniei o sa ajung in primavara acestui an, deci o sa revin cu impresii.

10. Cuba. Pentru luna de miere ma tenteaza foarte mult Cuba. O sa vedem impreuna daca ajungem in America Centrala :).

Pentru 2015 va dorim exact ceea ce ne dorim si noua: cat mai multe calatorii reusite si sa va intoarceti cu dor de casa!

No Responses

Give a Comment

Statistici T5